• 100% gratis en vrijblijvend
 • Meerdere verstrekkers aangesloten
 • Aanvragen in simpele stappen
 • 100% gratis en vrijblijvend
Klantenservice
Neem contact op

Zit je vast met je aanvraag en heb je liever persoonlijk advies?

 • info@finney.nl
 • Finney B.V.
  Oelerweg 28
  7555 GS, Hengelo
  KVK: 86468618
Home Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Bij Finney staat u op de eerste plaats. Om u zo goed mogelijk te informeren, delen wij graag onze werkwijze, hoe wij met uw gegevens omgaan en hoe wij geld verdienen. We maken hier geen geheim van. In onze Algemene Voorwaarden beschrijven wij wat u van ons mag verwachten.

Heeft u hier vragen over? Of heeft u een klacht? Stuur dan een mail naar info@finney.nl.

 

De definities die wij gebruiken

 1. Finney:  gevestigd te Hengelo aan de Oelerweg 28
 2. Partner(s): dienstverleners – rechtspersonen en natuurlijke personen – die met Finney een (advertentie)overeenkomst hebben met als doel via ons offerteaanvragen te ontvangen.
 3. U: de aanvrager – rechtspersoon of natuurlijke persoon – die via Finney.nl een offerteaanvraag invult, welke wij doorverwijzen naar een partner.
 4. Offerteaanvraag: een door u ingezonden verzoek om via Finney.nl in contact te komen met een partner.

 

Toepasselijkheid algemene voorwaarden

 1. De algemene voorwaarden van Finney zijn van toepassing op de offerteaanvraag die Finney via de website aanbiedt. Zodra u een offerteaanvraag plaatst, dan zijn de algemene voorwaarden van toepassing.
 2. Er kan alleen van deze algemene voorwaarden worden afgeweken als dit voorafgaand aan de offerteaanvraag uitdrukkelijk schriftelijk met Finney is overeengekomen.
 3. Finney heeft het recht om wijzigingen aan te brengen aan deze algemene voorwaarden. U stemt er mee in dat de laatste versie van deze algemene voorwaarden op uw offerteaanvraag van toepassing is. U kunt de laatste versie van de algemene voorwaarden vinden op de www.finney.nl.

 

Onze werkwijze

Via Finney.nl willen we ondernemers informeren over financiële producten en diensten. Wij vinden dat iedere ondernemer met zekerheid een zakelijke beslissing moet kunnen maken. Informatie speelt hierin een belangrijke rol. Hoewel wij niet alle aanbieders van financiële producten en diensten aangesloten hebben, doen wij ons best om informatie te verstrekken die ondernemers helpt om een objectieve, onafhankelijke keuze te kunnen maken. De hulp en de tools om passende offertes te ontvangen bieden wij gratis en geheel vrijblijvend aan.

 

Onze diensten

Finney.nl is een onafhankelijke aanvragen- en offertesite. Via onze site kunt u gratis en vrijblijvend offertes ontvangen van verschillende aanbieders. U maakt zelf – op basis van uw ingevoerde gegevens – een keuze voor een aanbieder met het bijbehorende product of dienst indien er meerdere geschikte aanbieders zijn voor uw aanvraag.

Wij zijn geen intermediair met vergelijkingssite en geven dan ook geen advies en/of bemiddeling. Wij verzamelen enkel gegevens en verstrekken deze aan onze partner(s). Op basis van uw gegevens kunnen zij u een passend voorstel doen. De bemiddelende rol ligt bij de aanbieder van het financiële product. Bij eventuele onduidelijkheden kunnen wij contact met u opnemen.

Via ons kunt u een volledig objectieve en onafhankelijke vergelijking doen voor de financiële producten en diensten die wij op Finney.nl vermelden. Dit betekent dat geen enkele derde partij invloed heeft op de resultaten van de vergelijkingen en berekeningen. Op onze site vindt u niet alle aanbieders. Via Finney.nl kunt u de volgende financiële producten aanvragen bij onze partners:

 

Onze dienstverlening

 1. Via Finney.nl kunt u een gratis en vrijblijvende offerteaanvragen indienen.
 2. Zodra Finney.nl uw offerteaanvraag ontvangt, wordt deze door ons beoordeeld. Als de aanvraag compleet is, wordt deze doorgestuurd naar de partner(s). Is de offerteaanvraag niet compleet, dan kunnen wij contact met u opnemen.
 3. De offerteaanvraag wordt naar de partner(s) doorgestuurd die de dienst of het product aanbied(t)(en) waarnaar u op zoek bent. Op basis van uw gegevens worden deze partners geselecteerd.
 4. Finney brengt hiermee vraag en aanbod bij elkaar.
 5. Finney is geen partij bij de eventuele overeenkomst.
 6. Finney garandeert niet dat partner(s) contact met u opnemen.

 

Hoe wij geld verdienen

Wij willen u duidelijkheid geven over de manier waarop wij ons geld verdienen. De tools die u via Finney kunt gebruiken, bieden wij geheel gratis aan. U vraagt zich misschien af hoe wij ons geld dan verdienen. Wij werken samen met de partners die wij op onze website vermelden. Zodra een bezoeker een financieel product of dienst aankoopt bij één van onze partners – waarmee wij een overeenkomst hebben, worden wij hiervoor gecompenseerd. Wij verzekeren u dat geen enkele partner invloed heeft op de vergelijking en de manier waarop wij u informeren. Wij worden niet betaald om een positieve beoordeling over onze partners te geven.

 

Onafhankelijkheid & Objectiviteit

Alle informatie die u vindt op Finney.nl is geheel onafhankelijk en objectief. Een derde partij heeft hier geen enkele invloed op. Hier hechten wij veel waarde aan. Wij willen u als zakelijk ondernemer onafhankelijke en objectieve informatie bieden. Zodat u uw eigen keuzes kunt maken. Hoewel wij via overeenkomsten worden gecompenseerd door onze partners, heeft deze vergoeding geen enkele invloed op onze mening en vergelijkingen. Onze missie is het verstrekken van onafhankelijke en objectieve informatie, en wij treden dan ook voor geen enkele financiële instelling of dienstverlening op als bemiddelaar of vertegenwoordiger.

Ons doel is om zakelijke ondernemers zo goed mogelijk te informeren. Op basis van deze informatie maakt u als ondernemer uw eigen keuze. Wij geven geen advies en zijn geen bemiddelaar. De partijen en offertes die u ontvangt zijn gebaseerd op de informatie die u zelf invult. Hierdoor bent u zelf verantwoordelijk voor de keuze die u maakt. Wij benadrukken dat wij geen enkele verantwoordelijkheid dragen voor uw keuze. Het is daarom van belang dat u uw gegevens nauwkeurig en naar alle eerlijkheid invult. Dit is volledig in uw eigen belang.

Finney biedt zelf geen financiële producten of diensten aan. Wij verstrekken enkel informatie en faciliteren het doorverwijzen naar financiële instellingen en dienstverleners. Wij hebben geen enkel direct financieel belang in de financiële producten en diensten die wij op onze site vergelijken en analyseren. Alle partners die wij op Finney.nl vermelden hebben geen enkele invloed op hetgeen wij publiceren. Wij hebben hier zelf volledige controle over.

Alle publicaties op finney.nl zijn gebaseerd op onze eigen meningen, analyses en bevindingen.

 

Wij verstrekken enkel informatie

Wij willen benadrukken dat wij via Finney.nl alleen informatie verstrekken. Onder geen enkele omstandigheid verstrekken wij persoonlijk advies of treden we op als bemiddelaar. Op basis van u de door u ingevulde offerteaanvraag zullen geschikte partners een offerte uitbrengen. Een derde partij heeft hier geen enkele invloed op. U maakt op basis van de informatie uw eigen keuze. Elke ondernemer en situatie is uniek. Hierdoor is onze informatieverstrekking nooit persoonlijk. Op basis van de informatie op finney.nl en uw eigen mening, gaat u te allen tijde na of een financieel product of dienst geschikt is voor uw situatie. Voor persoonlijk advies of bemiddeling verwijzen wij u door naar een gekwalificeerde specialist.

 

Wat wij met uw gegevens doen

Finney beschermt uw persoonsgegevens in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Voor meer informatie verwijzen wij u door naar ons Privacy Beleid voor de aanvrager.

 

Aansprakelijkheid

 1. Finney is niet aansprakelijk voor schade ontstaan omdat er is uitgegaan van onjuiste of onvolledige gegevens van de aanvrager.
 2. Finney is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het handelen en/of nalaten van de partner(s).

 

Nietigheid & Toepasselijk recht

Als een bepaling van de Algemene Voorwaarden van Finney nietig of vernietigbaar is, verandert de geldigheid van de rest van de overeenkomst niet. Het nietige of vernietigde deel wordt in dat geval vervangen door een bepaling die zoveel mogelijk overeenkomt met de inhoud van het nietige of vernietigde deel. De inhoud van deze Algemene Voorwaarden valt onder het Nederlands recht.